Ningbo Keyluo mesin inc, wiwit 2011. Kasektene desain, fokus ing layanan, setya quality.Our perusahaan wis logam anjog stamping, CNC mesin, mati casting lan adat Manufaktur Ningbo, China.We tawaran OEM / ODM
    layanan uga kanggo ngurangi gaweyan engineers pelanggan 'lan akselerasi pembangunan produk proses kanggo pelanggan njaluk ahead saka pasar competition.We sing spesialisasine jarwan ing sektor pasar OEM Auto bagean, hardware construction, electrical lan medical.

    Contact kita Read More

    Featured Products

    Baru

    WhatsApp Online Chat !